Pappabloggen Rebirth

11.02.2012 kl. 23:02
Hellou!
Eftersom jag har en hel del på gång så kommer jag inte att fortsätta att skriva denna blogg här och nu. Men kom gärna in på oscarlehtinen.com där jag fortsätter mitt bloggskrivande om att vara pappa. Tyvärr är inte den en renodlad pappablogg som ni kanske hade önskat.

Men nyheten är att ett till barn är på kommande och pappa Oscar kommer säkert att skriva mer om det bara han hinner. Men inte här utan på oscarlehtinen.com

Ulraljudsbilden med tillhörande bloggtext här

/Oscar
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Detta är en blogg riktad till föräldrar och blivande föräldrar. Var så vänlig och kommentera på inläggen för att skapa en bättre diskussion! Skribenter för denna blogg är: Oscar Lehtinen studerande vid Åbo Akademi i Vasa med inriktning på special pedagogik. Jag har jobbat som ungdomsledare i några år för Korsholms kommun. Nu kör jag ungdomsbussen för SÖU och fungerar som chat person på slutapanta.fi chatten. Jag är även utbildad Folkhälsans Sexsnackare och svarar på frågor gällande sex och samlevnad på tidningen EOS. Simon Kaustell studerar vid ÅA i vasa och extraknäcker som guide på Österbottens museum. Utöver det sjunger jag i kör och nördar mig så gott det går. (bild kommer senare) Vid behov, kontakta oss på: oscar.lehtinen@gmail.com simon.kaustell@gmail.com

Senaste kommentarer

25.11, 00:28Pappabloggaren Oscar av Sophie
11.08, 20:13Den studerande pappan (ur Tidningen Folkhälsan) av Ida Hummelstedt-Djedou
09.08, 20:04Tatuera ditt barns namn av Anni
17.06, 14:12Att hitta den rätta kepsen av lillemors.wordpress.com