Pappabloggaren Oscar

23.08.2011 kl. 20:46
Hejsan! Efter en lång paus på denna blogg så tänkte jag ta o meddela att jag helt enkelt inte hinner skriva på denna blogg för tillfället. En del av orsakerna är att jag hårt jobbar med konst på fritiden, gradun i skolan och resten av tiden jobbar jag på ungdomsbussen.fi. Så allt som skrivs som möjligen skulle passa in här skriver jag ner på oscarlehtinen.com. Kom gärna in där på besök. Försöker återuppta bloggskrivande här i ett senare skede igen. Men hej så länge och kom gärna in på min huvudblogg. Där lägger jag mängder med bilder och skriver om lite ditt och datt som ofta är konstrelaterat på något vis. /Oscar oscarlehtinen.com
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hej! Vi skriver en kandidatuppsats med syfte att undersöka barns (under 10 år) inflytande på beslutsprocessen i en livsmedelsaffär. Vi skulle vara otroligt tacksamma om ni hade lust att svara på denna. Tusen tack i förväg! http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=wtgcfeh150htta2996670
Sophie25.11.11 kl. 00:28

Detta är en blogg riktad till föräldrar och blivande föräldrar. Var så vänlig och kommentera på inläggen för att skapa en bättre diskussion! Skribenter för denna blogg är: Oscar Lehtinen studerande vid Åbo Akademi i Vasa med inriktning på special pedagogik. Jag har jobbat som ungdomsledare i några år för Korsholms kommun. Nu kör jag ungdomsbussen för SÖU och fungerar som chat person på slutapanta.fi chatten. Jag är även utbildad Folkhälsans Sexsnackare och svarar på frågor gällande sex och samlevnad på tidningen EOS. Simon Kaustell studerar vid ÅA i vasa och extraknäcker som guide på Österbottens museum. Utöver det sjunger jag i kör och nördar mig så gott det går. (bild kommer senare) Vid behov, kontakta oss på: oscar.lehtinen@gmail.com simon.kaustell@gmail.com

Senaste kommentarer

25.11, 00:28Pappabloggaren Oscar av Sophie
11.08, 20:13Den studerande pappan (ur Tidningen Folkhälsan) av Ida Hummelstedt-Djedou
09.08, 20:04Tatuera ditt barns namn av Anni
17.06, 14:12Att hitta den rätta kepsen av lillemors.wordpress.com