Om att bli avskedad...

06.04.2011 kl. 23:09
Precis för en stund sedan satt jag och Katarina i all sköns ro och såg på Eddie Izzard och hans fantastiska utläggning om hur päron mognar, när Katarina plötsligt säger: “Hej! Känn efter! De va int någo bubblor”.

Så, jag sätter min hand på hennes mage och genast får jag sparken av Myran. Vilken känsla alltså! Myran lever och rör på sig. Från ingen rörelse alls till hårda sparkar och slag. Varifrån fick Myran plötsligt alla dessa krafter?

It’s alive... ALIVE!!!

_Simon


P.S. Bilderna från senaste ultraljudet finner ni nedan.

P.P.S. Vi frågade faktiskt om könet och som svar fick vi... Före jag berättar vad vi fick för svar så måst jag bara berätta om hur bra dessa sjuksköterskor är på att använda ultraljusapparaten. Såhär ungefär låter de (sköterskorna alltså): “Här kan ni se hjärtat som pulserar, där är alla fyra kamrar. Det ser riktigt bra ut. Där kan ni se den-där-artären (som egentligen heter något som jag bara inte vet) och alla fingrar på högra handen”. Efter det fortsätter sjuksköterskan med att typ berätta om de enskilda hårstråna på kroppen, hur hammaren och städet i örat verkar utvecklas normalt samt en massa annat som är för smått för att egentligen kunna urskiljas. När vi sedan frågar vad för kön Myran har, svarar de: “Jag kan nog inte riktigt se. Antingen är det där blygdläppar eller så är det det-där-bandet-som-löper-över-testiklarna” (typ). Hur som helst så ville int Myran sära på benen på beställning, vilket bådar gott... Nu till bilderna!En punkare med attityd......eller en piraya som simmar bort från ET. Som att stöpa nyårslyckor!

D.S.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Visst är det en skön känsla att få känna sparkarna. Vår bigfoot satt igång å sparka också nån gång vid vecka 19. Å ganska genast så rejäla sparkar att man faktiskt kan se det puta ut om man råkar titta pä rätt ställe. Ibland kan det hålla på i 10 minuter.
förbryllad07.04.11 kl. 07:40
Jag skall se till att ta en titt nästa gång det börjar sparkas. Det måste ju se roligt ut. _Simon
07.04.11 08:45
Oj vad härligt... de är minnesvärda de där första kickarna!!!
dizi.ratata.fi13.04.11 kl. 23:36
Visst är de det... :) _Simon
15.04.11 18:18
Härliga bilder. :) Registrera gärna din blogg på http://pappabloggar.topplista.com (det är helt gratis) /Henke, hoppelajnen.se
Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa!27.04.11 kl. 12:53
Tack för tipset. Jag skall kolla upp sajten! _Simon
06.05.11 13:28

Detta är en blogg riktad till föräldrar och blivande föräldrar. Var så vänlig och kommentera på inläggen för att skapa en bättre diskussion! Skribenter för denna blogg är: Oscar Lehtinen studerande vid Åbo Akademi i Vasa med inriktning på special pedagogik. Jag har jobbat som ungdomsledare i några år för Korsholms kommun. Nu kör jag ungdomsbussen för SÖU och fungerar som chat person på slutapanta.fi chatten. Jag är även utbildad Folkhälsans Sexsnackare och svarar på frågor gällande sex och samlevnad på tidningen EOS. Simon Kaustell studerar vid ÅA i vasa och extraknäcker som guide på Österbottens museum. Utöver det sjunger jag i kör och nördar mig så gott det går. (bild kommer senare) Vid behov, kontakta oss på: oscar.lehtinen@gmail.com simon.kaustell@gmail.com

Senaste kommentarer

25.11, 00:28Pappabloggaren Oscar av Sophie
11.08, 20:13Den studerande pappan (ur Tidningen Folkhälsan) av Ida Hummelstedt-Djedou
09.08, 20:04Tatuera ditt barns namn av Anni
17.06, 14:12Att hitta den rätta kepsen av lillemors.wordpress.com