Tidigare inlägg om de försvunna barnen

19.03.2011 kl. 22:30
Orsaken att jag postade det tidigare inlägget var reaktionen av en spontan handling. Jag hjälper gärna då barn är bortsprunga eller liknande. Senare dök info upp om att situationen troligtvis är mer invecklad än facebookgruppen påskiner. Jag vet inte om detta är sant men för att inte såra någon eller bidra till något valde jag att ta bort inlägget.

god fortsättning på veckoslutet!
/Oscar
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Detta är en blogg riktad till föräldrar och blivande föräldrar. Var så vänlig och kommentera på inläggen för att skapa en bättre diskussion! Skribenter för denna blogg är: Oscar Lehtinen studerande vid Åbo Akademi i Vasa med inriktning på special pedagogik. Jag har jobbat som ungdomsledare i några år för Korsholms kommun. Nu kör jag ungdomsbussen för SÖU och fungerar som chat person på slutapanta.fi chatten. Jag är även utbildad Folkhälsans Sexsnackare och svarar på frågor gällande sex och samlevnad på tidningen EOS. Simon Kaustell studerar vid ÅA i vasa och extraknäcker som guide på Österbottens museum. Utöver det sjunger jag i kör och nördar mig så gott det går. (bild kommer senare) Vid behov, kontakta oss på: oscar.lehtinen@gmail.com simon.kaustell@gmail.com

Senaste kommentarer

25.11, 00:28Pappabloggaren Oscar av Sophie
11.08, 20:13Den studerande pappan (ur Tidningen Folkhälsan) av Ida Hummelstedt-Djedou
09.08, 20:04Tatuera ditt barns namn av Anni
17.06, 14:12Att hitta den rätta kepsen av lillemors.wordpress.com