Att bygga en korv

15.03.2011 kl. 16:15
Igår på kvällen var jag en duktig blivande pappa. Katarina har redan en tid nämnt att hon har obekvämt att sova på sida (egentligen är det Myran som inte tycker om det av någon anledning) och att det inte fungerar för henne att sova på rygg hela natten (för att inte tala om på mage). Igår kunde jag hjälpa till. Jag byggde en korv. Inte en jaktkorv eller balkankorv som farsan brukar skriva om, utan en korv av ett ihoprullat täcke som hon kan ha i famnen medan hon sover. Den fungerade. Hon sov gott och jag kände mig stolt för att ha gjort hennes liv lättare.

Om det finns någon annan blivande pappa som vill rädda sin kvinnas nattsömn så har jag instruktioner för hur man gör en dylik korv här:
1. Tag ett täcke.
2. Rulla ihop det på längden (alltså börja i ena kortändan).
3. Färdigt.

_Simon
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Korvar e nog bra i alla former. Kommer int ihåg att jag sku ha läst eller hört om dessa korvar tidigare. Skall sätta det bakom örat =) ...alltså inte korven utan instruktionerna för hur man lagar en korv och i vilka ändamål man kan använda en.
Oscar @ pappa.ratata.fi16.03.11 kl. 11:11
Man vet aldrig när man behöver en korv... _Simon
17.03.11 15:36
jo, de där mina korvar tar lite längre tid att bygga.. =)
farsan.peppar.fi16.03.11 kl. 16:44
Å andra sidan har dina korvar något fler användningsområden också. _Simon
17.03.11 15:37
Hej Oscar! Jag hittade din blogg, vad skoj:) Hoppas du har det bra!
AnnaK16.03.11 kl. 20:12
allt är fint här! hoppas livet är fint för dig med!
17.03.11 10:11

Detta är en blogg riktad till föräldrar och blivande föräldrar. Var så vänlig och kommentera på inläggen för att skapa en bättre diskussion! Skribenter för denna blogg är: Oscar Lehtinen studerande vid Åbo Akademi i Vasa med inriktning på special pedagogik. Jag har jobbat som ungdomsledare i några år för Korsholms kommun. Nu kör jag ungdomsbussen för SÖU och fungerar som chat person på slutapanta.fi chatten. Jag är även utbildad Folkhälsans Sexsnackare och svarar på frågor gällande sex och samlevnad på tidningen EOS. Simon Kaustell studerar vid ÅA i vasa och extraknäcker som guide på Österbottens museum. Utöver det sjunger jag i kör och nördar mig så gott det går. (bild kommer senare) Vid behov, kontakta oss på: oscar.lehtinen@gmail.com simon.kaustell@gmail.com

Senaste kommentarer

25.11, 00:28Pappabloggaren Oscar av Sophie
11.08, 20:13Den studerande pappan (ur Tidningen Folkhälsan) av Ida Hummelstedt-Djedou
09.08, 20:04Tatuera ditt barns namn av Anni
17.06, 14:12Att hitta den rätta kepsen av lillemors.wordpress.com